Pakkeleg online 2021

Pakkeleg online er sjovt
Pakkeleg online 2021

Glæd dig til årets pakkeleg online 2021. Mange af os husker med stor glæde og længsel tilbage på DRs “Den Store Pakkeleg“. Den tog landet med storm, og gud hvor var det sjovt. Nu skal der spilles pakkeleg online igen. Hold dig opdateret her på sitet. Vi glæder os til at invitere dig ind til årets pakkeleg online 2021!

Lidt om reglerne i pakkeleg

Lidt mere baggrundsinfo: Pakkeleg er traditionelt kendt som juletraditionen, hvor vi alle medbringer en pakke (eller flere) og mødes omkring et bord med raflebæger og terninger. Den ultrakorte version af pakkeleg er, at du må tage en pakke fra den samlede pulje, når du slår en sekser. Når alle pakker er fordelt, skal der stjæles. En sekser giver dig ret til at snuppe én af de andres pakker. Når et ukendt antal minutter er gået, stopper pakkelegen, og du er den heldige ejer de pakker, du sidder inde med.

Der er mange flere sjove småregler og detaljer. Fx regler om at kunne flytte en pakke fra én medspiller til en anden.

En fast juletradition

Pakkeleg er en fast del af julen for mange familier og arbejdspladser (fx til julefrokosten). Det er altid sjovt at se “onkel Jørgens” ansigtsudtryk, når den største pakke bliver snuppet for øjnene af ham, eller når “lille Lise” vinder retten til at flytte en pakke fra mor til far.

Pakkerne indeholder – alt mellem himmel og jord. Det er en god idé at aftale lidt grundregler på forhånd, så budgettet er nogenlunde ens. Det er altid sjovt at lave “snydepakker”, der fx er store og flot pakket ind, men indeholder tre liter mælk.

Pakkeleg online

At spille pakkeleg online bygger på ca. samme grundprincipper som i den traditionelle pakkeleg. Den giver bare mulighed for større geografisk afstand. Og så kan du jo også få lov til at spille i hele decembermåned og med folk, du måske slet ikke kender.