Julekalender online 2021

Julekalender online i sofaen
Julekalender online

Årets julekalender online 2021 – HamsterJul! Er du frisk på en god omgang pakkeleg, så følg med her på sitet. Regler? Nej ikke rigtig, der skal bare HAMSTRES pakker!

Har du nogensinde set hvor meget en hamster kan have i munden og kinderne? Den forstår virkelig at “hamstre”. Og det er faktisk lige netop det, denne online julekalender går ud på. Hver dag i december kan du slå med terningerne og stjæle pakker fra venner, familie og kollegaer.

Det er måske ikke så sympatisk at hamstre – men bare rolig, det er kun for sjov, og i juletiden er det nu altid godt at drille hinanden lidt.

En god julekalender online skal rumme…

Vi har set det før – både på sociale medier og i DRs Den Store Pakkeleg. Men nu gør vi det altså også her i hamster(h)julet.

Vi glæder os til julemåneden, og har arbejdet hård på at skabe en god julekalender, der selvfølgelig rummer

Nogle af krydderierne i vores julekalender:

  1. Spændende pakker hver dag fra 1. – 24. december

    Når du er med i HamsterJuls online julekalender, kan du både vinde præmier fra en generel pulje og præmier fra forskellige grupper, du deltager i. Det kan fx være på jobbet eller i fodboldklubben.

  2. Masser af julestemning

    Din yndlings julekalender skal selvfølgelig strutte af julestemning. Vi har lagt stor vægt på julehygge og generelt den rigtige jule-atmosfære. Det er faktisk lige før, det dufter lidt af pebernødder og brunkager, når du besøger julekalenderen.

  3. Gratis deltagelse

    Du kan deltage helt gratis i HamsterJuls julekalender. Der er dog også muligheder for at købe sig til ekstra features. Men meget mere om det senere.

Din julekalender online skal være et sjovt og lokkende krydderi i julemåneden. Vi glæder os meget til at sparke juleballet 2021 i gang. Og hvem ved – måske er det dig, der løber med alle pakkerne!